van der Horst

25H Spa: Vandewauwer en Bovy weer van de partij bij Monster Trendy

Monster Trendy by Milo
Monster Trendy by Milo
De Biplace-categorie, race in de race van de Hankook 25 Hours VW Fun Cup, biedt telkens weer een prachtig spektakel. En naar goede gewoonte is de deelnemerslijst om duimen en vingers af te likken.
Monster Trendy by Milo wil een team… dat al eens gewonnen heeft niet veranderen! De onvermijdelijke Francis Plunus en Éric Jardon zullen in de Ardennen eens te meer vervoegd worden door Jean-Pierre Van de Wauwer en Sarah Bovy. De winnaars bij de Biplaces uit 2017 vinden elkaar dus terug. Het viertal dat tweede werd in 2018 maken vanzelfsprekend deel uit van de lijst met favorieten.

De Belgisch rallykampioen van 1998 behoudt zijn enthousiasme van weleer en is gezien zijn rijke ervaring een bijzonder sterke aanvulling. Sarah Bovy is dan weer een van de meest opvallende vrouwen in de Belgische autosport en zal haar charme bijdragen aan het team. De erg talrijke passagiers van Trendy Foods zullen de tijd van hun leven hebben!

Persbericht VW Fun CupDit artikel werd gepubliceerd door de redactie in VW Fun Cup op donderdag 27 juni 2019 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting 25H VW Fun Cup.
  • LTF

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons