van der Horst

25H VW Fun Cup: IMAO, een nieuwe partner van de 25 Hours VW Fun Cup

Kronos Events is niet een beetje fier om IMAO te mogen aankondigen als nieuwe partner van de 25 Hours VW Fun Cup, die plaatsvinden op 9 en 10 juli.
IMAO produceert geurplaatjes ofte een luxere variant geurbomen, olfactorische diffusers, Reo verspreiders en Vapo interieurspray. IMAO producten zijn ook beschikbaar in sleutelhangervorm.
“De geurzin is de meest primitieve, maar de meest ontwikkelde van alle zintuigen,” zegt Marc Giambrone, die zo’n vijf jaar geleden de eerste IMAO-parfumkaarten op de markt bracht. “Ze wordt beheerd door hetzelfde deel van de hersenen als de emoties en het geheugen. Vele onderzoeken bewijzen dat olfactieve herinneringen een langere levensduur hebben dan visuele herinneringen. Als u een goede indruk wil maken of een aangename herinnering wil achterlaten is de geur zeker en vast één van de krachtigste middelen die er bestaan.”
 
Het idee om een hoogstaand gamma parfumkaarten  - de vrucht van een ontmoeting tussen een innoverende technologie en de know-how van de beste Franse parfumerieën – op de markt te brengen, kreeg oprichter Giambrone toen hij tijdens een bezoek aan één van de vele autoshops op zoek ging naar een traditioneel geurboompje.
 
“Het aanbod was beperkt. Daarom bedachten wij een flexibele plastic kaart, voorzien van bekende geuren die eenvoudig met het bijgevoegde lint kan worden bevestigd aan de achteruitkijkspiegel. Geen drukke prints maar strak vormgegeven geurkaarten. Deze autogeur geeft gedoseerd de geur af en kan ook gebruikt worden op het toilet, de kledingkast of in een kastlade.”
De naam IMAO staat voor de initialen van de namen van de kinderen van Marc Giambrone (Inès en Mathys) en de eerste letters van Ambiance en Olfactief.
 
Als een werkelijke uitnodiging tot reizen vindt men het gamma IMAO geurkaarten in twaalf verschillende geuren en kleuren die uw zintuigen zullen prikkelen. Je kan aldus genieten van, vb, Tokyo Beauty, Sable Chaud, Een Nacht in Venetië, Een Reis naar New-York of eenvoudigweg de geur van Vanille!
 
De Reo verspreiders combineren technologische innovaties en optimalisatie van de verspreiding van de geuren via de ventilatielucht.
 
“Tijdens Luik-Bastogne-Luik hebben we zo een bepaalde straat voorzien van parfum en wat kan er meer de zintuigen prikkelen dan een vrachtwagen van Espresso die geurt naar lekkere koffie? Wij kunnen met IMAO zowel grote als kleine ruimtes parfumeren!”
 
Het woord is al gevallen, en dat is de auto. Een bruggetje is dan snel gemaakt naar de racerij.
 
“Ik heb altijd een zwak gehad voor autosport en ik ben zinnens om ooit zelf achter het stuur te kruipen. Gezien wij voor de verdeling van de IMAO-producten samenwerken met Trendy Foods, was de link snel gelegd met de VW Fun Cup. Ons partnersship met de 25 Hours laat ons toe meer naambekendheid te verkrijgen in de autosector, want dat is voor ons een belangrijke doelgroep. Met IMAO op de voorruit van de meute VW Fun Cups zal niemand nog naast de naam van IMAO kunnen kijken!”

Kronos Events
   • New Race Festival

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons