van der Horst

25H VW Fun Cup: Kirsten Flipkens en Niels Albert stellen hun “Flower Power” VW Fun Cup voor

Belgian VW Club - VW Fun Cup
Belgian VW Club - VW Fun Cup
Op donderdagavond, vanaf 19 uur, zullen de 25 Hours VW Fun Cup met een parade naar het centrum van Stavelot, een eerste hoogtepunt kennen. In de stad van de “Blancs Moussis” zal trouwens ook de technische controle plaatshebben. Alvorens op weg te gaan, poseerden tennisster Kirsten Flipkens, ex-wereldkampioen veldrijden Niels Albert, Anthony Kumpen en vader en zoon Longin (Bert en Stienes) naast hun “Flower Power” VW Fun Cup voor een foto in stijl.
  • Powercars
Belgian VW Club - VW Fun Cup
Belgian VW Club - VW Fun Cup
Met zijn erg kleurrijke decoratie, zal de VW Fun Cup #50 van de Belgian VW Club alvast niet onopgemerkt blijven in het ruim 120 deelnemers tellend peloton.  Enkele uren alvorens de zeven kilometer lange omloop een eerste maal te trotseren, ontmoette de knapperd zijn neefje, de “Flower Power” Beetle.  De “Kever van de weg” en de “Kever van het circuit” leken elkaar alvast heel wat te vertellen te hebben toen ze elkaar tegenkwamen.

Kirsten Flipkens
Kirsten Flipkens
De start van de 25 Hours VW Fun Cup 2016 zal worden gegeven op zaterdag om 16u50, maar alvorens het zover is, staan tal van activiteiten gepland, zoals de grote VW Oldtimer parade, die jaar na jaar aan populariteit wint.  Trouwens, in de Volkswagen Village kunnen klein en groot terecht voor heel wat animatie.  Vergeet niet uw gratis toegangsticket voor dit niet te missen sportieve familie evenement te downloaden op de website www.vw.be.  Het is helemaal gratis!

En wie de race toch niet zou kunnen bijwonen en dus de unieke sfeer ter plekke niet kan komen opsnuiven, kan terecht op de website www.vwfuncup.eu, waar u dankzij een “live video” naast interviews ook actiebeelden te zien krijgt vanop de piste, in de stands en in de paddock.

Belgian VW Club press  • Dreamdrive

Copyright 2000-2023 Autosport.be - Contacteer ons