van der Horst

4H Portimão: United Autosports Oreca 07 op pole

United Autosports - Oreca 07
United Autosports - Oreca 07
Filipe Albuquerque was in Portimão de snelste en de Portugees zette de United Autosports Oreca 07 #22 op de pole met een ronde in 1:31.244. Albuquerque deelt de wagen met Phil Hanson en miktt op een tweede zege na die behaald in de 4H of Spa-Francorchamps. Weinig opbeurend nieuws voorlopig van Sam Dejonghe, de Inter Europol Competition Ligier JSP217 #34 legde beslag op de achttiende en laatste plaats bij de LMP2’s. De Porsche van Adrien de Leener vertrekt dan weer als tweede bij de GTE’s.
De DragonSpeed Oreca van Hedman/Hanley/Allen start zondag van op de eerste lijn naast de United Autosports bolide. Op de tweede lijn vinden we de Panis-Barthez Compétition Oreca van Stevens/Canal/Binder en de tweede United Autosports Oreca van Brundle/Owen/Cullen delen de tweede startlijn.

Dempsey-Proton Racing - Porsche 911 RSR
Dempsey-Proton Racing - Porsche 911 RSR
In de LM P3 klasse was de pole voor de M Racing Norma M30 van Lucas Légeret en Laurent Millara. Bij de GTE’s was de Dempsey-Proton Racing Porsche 911 RSR #77 van Cairoli/Ried/Pera de snelste voor de tweede wagen van het team met naast Görig en Preining ook onze landgenoot Adrien De Leener aan het stuur.Foto's: ELMSSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in European Le Mans Series op zaterdag 26 oktober 2019 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting 4H Portimão.
  • G&A Motors Motorsport

Copyright 2000-2021 Autosport.be - Contacteer ons