van der Horst

4H Red Bull Ring: Jota Sport Gibson pakt de pole

Jota Sport Gibson 015S
Jota Sport Gibson 015S
Na de 4H van Imola heeft de Jota Sport Gibson 015S nu ook de pole gepakt voor de 4H van de Red Bull Ring. Het was Harry Tincknell die de beste tijd reed en die zondag met de Gibson die hij deelt met Albuquerque en Dolan vanaf de eerste positie mag starten. De Murphy Prototypes Oreca 03R van Berthon/Lyons/Patterson zal naast de Jota Sport wagen post vatten op de eerste lijn.
De derde startplaats ging naar de Russische SMP Racing BR01 van Aleshin/Ladygin/Ladygin die de tweede startrij deelt met de Thiriet by TDS Racing Oreca 05 van Thiriet/Gommendy/Badey.

Drie LMP3’s tekenen present, allen Ginetta’s, waarvan de snelste tijd ging naar het Team LNT exemplaar van Hoy/Robertson. Bij de GT’s was AF Corse niet te kloppen, het Italiaanse team pakte de dubbel in zowel de GTE klasse als in de GTC klasse. De Marc VDS Racing BMW Z4 liet in de GTE divisie de zevende chrono optekenen.  

Foto: ELMS
 Schrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in European Le Mans Series op zondag 12 juli 2015 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting 4H Red Bull Ring.
  • Dreamdrive

Copyright 2000-2020 Autosport.be - Contacteer ons