van der Horst

4H Silverstone: Toyota en Rebellion aan elkaar gewaagd in laatste training

Toyota TS050 Hybrid #7
Toyota TS050 Hybrid #7
De verschillen in de topklasse van het FIA World Endurance Championship blijven klein. Rebellion Racing blijft fabrieksteam Toyota op de hielen zitten en wist zich met beide privé proto's tussen de TS050's te nestelen in de laatste training. Kazuki Nakajima (#8) was snelste na 60 minuten met een tijd van 1m37.014s, net geen vier tienden voor de R13 #3 van Nathanael Berthon. Gustavo Menezes (R13 #1) en Mike Conway (Toyota #7) bezetten de plekken drie en vier, terwijl Ginetta LNT ditmaal het verschil kon beperken tot anderhalve seconde.
  • Circuit Zolder
LMP2 werd nog eens aangevoerd door de United Autosports Oreca 07, ditmaal met Phil Hanson achter het stuur, hij was ruim een halve tel sneller dan Giedo van der Garde in de Racing Team Nederland Oreca. Ferrari en Porsche zetten de toon in GTE-Pro, terwijl de Aston Martin de hekkensluiter met dienst was op het thuiscircuit.


Foto: ToyotaSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Vincent Wouters in FIA World Endurance Championship op zaterdag 31 augustus 2019 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting 4H Silverstone.
  • LTF

Copyright 2000-2020 Autosport.be - Contacteer ons