van der Horst

4H Spa: Panis Barthez Competition vooraan in de Bronze Driver Collective test

Race Performance - Ligier JS P3
Race Performance - Ligier JS P3
Vrijdagmorgen werd het ELMS weekend op het circuit van Spa-Francorchamps op gang geschoten met een 30 minuten durende vrije testsessie voor de Bronze geklasseerde rijders. 32 van de 39 ingeschreven wagens kwamen de baan op, de Team WRT Ligier JSP2 was een van de bolides die binnen bleef. De Ligier LMP3 van onder meer onze landgenoot Bert Longin liet een mooie veertiende tijd algemeen optekenen, goed voor een achtste positie in de LMP3 klasse.
  • Powercars
Panis Barthez Competition - Ligier JS P2-Nissan
Panis Barthez Competition - Ligier JS P2-Nissan
De snelste tijd in de Bronze Driver Collective test was in 2:13.970 voor de Panis Barthez Competition Ligier JS P2 die dit weekend gedeeld wordt door Barthez, Buret en Chatin. De Algarve Pro Racing Ligier JS P2 van Munemann, Hirschi en Pizzitola liet de tweede tijd optekenen. De derde tijd was voor de eerste LMP3 wagen, de Ligier JS P3 van M.Racing-YMR (Laurent/Ehrlacher/Cougnaud). Snelste GTE was de AT Racing Ferrari 458 Italia.

Foto's: Niels VaeckDit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in European Le Mans Series op vrijdag 23 september 2016 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting 4H Spa-Francorchamps.
  • Dreamdrive

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons