van der Horst

6H Abu Dhabi: Mühlner Motorsport doet de dubbel

Mühlner Motorsport - Porsche 911 GT3 Cup (992)
Mühlner Motorsport - Porsche 911 GT3 Cup (992)
Gezien de situatie rond de Hankook 24H Dubai, waarvan de datum moest verschoven worden naar eind januari, verdwenen vooral GT3's van de deelnemerslijst, zoals Team WRT gisteren. Anderzijds zien we Mühlner Motorsport het geweer van schouder veranderen en nu de dubbel Abu Dhabi - Dubai afwerken.
Mühlner maakt dit jaar zijn debuut in het Midden-Oosten en mikte in eerste instantie enkel op Dubai. Maar vanwege de vertragingen op zee en de verschuiving van de datum voor de 24 Uur, besloot het team uit Ster om van een nood een deugd te maken en komt het tevens aan de start van de Hankook 6H Abu Dhabi. Hierdoor wijzigt het team wel de plannen, want oorspronkelijk zou Mühlner met twee wagens aan de start verschijnen in de wedstrijd die tweemaal rond de klok gaat. Nu wordt in beide races slechts één bolide ingezet.

Ondertussen blijft de deelnemerslijst voor Dubai slinken. Net voor Nieuwjaar waren er door de nieuwe datum nog 64 starters, vandaag prijken er 59 namen op de lijst. Voor Abu Dhabi staat het totaal nu op 44 bolides.

Foto: NLS



  • Powercars

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons