van der Horst

6H Silverstone: Toyota ook primus in derde vrije training

Toyota TS050 Hybrid
Toyota TS050 Hybrid
Nadat Toyota gisteren al de snelste bleek stond er deze voormiddag tijdens de afsluitende vrije training wederom geen maat op het Japanse team. Anthony Davidson bleef in de TS050 met startnummer 8 wel een goeie seconde boven de tijd van zijn teamgenoot Kazuki Nakajima uit de tweede vrije training van gisteren. Het gat met de beide Porsche's bedroeg net geen acht tienden van een seconde, de #1 ging de #2 vooraf.
  • Powercars
Ford GT
Ford GT
In LMP2 was de besttijd voor de TDS Racing Oreca #28 voor de G-Drive Racing Oreca #26 en de Jackie Chan DC Racing Oreca #38. In GTE-Pro zagen we dan weer een één-tweetje voor Ford, de GT's bleven de beide Ferrari's van AF Corse voor. De snelse in GTE-Am, de Aston Martin #98, maakte op het einde van de sessie dan weer contact met de Toyota #7 toen laatstgenoemde hem langs buiten wou passeren.

Foto's: Arne Simons & Racing International PhotographyDit artikel werd gepubliceerd door Arne Simons in FIA World Endurance Championship op zaterdag 15 april 2017 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting 6 Hours of Silverstone.
  • Hamofa Performance

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons