van der Horst

6H Spa: Alle Belgen vooraan in eerste training

Benjamin Lessennes
Benjamin Lessennes
Tijdens de eerste vrije training van de TCR International Series in Spa-Francorchamps was het al België wat de klok sloeg. Alle Belgen op de inschrijvingslijst bevonden zich na afloop van de dertig minuten durende sessie in de top 9. Enkel Rob Huff (derde), Tom Coronel (zesde) Stian Paulsen (achtste) waren de spreekwoordelijke vreemde eenden in de bijt. De besttijd ging uiteindelijk naar Benjamin Lessennes in de Boutsen Ginion Racing Honda Civic Type R in 2:33.243.
Frédéric Vervisch - Comtoyou Racing Audi RS3 LMS
Frédéric Vervisch - Comtoyou Racing Audi RS3 LMS
Tijdens de openingsmanche van het TCR Benelux grofweg twee weken geleden kwam de snelste chrono nog op naam van Mat'o Homola in 2:30.759; de verwachting is dus dat de TCR-chrono's dit weekend zeker en vast nog de dieperik in zullen duiken. Straks om 16H staat de tweede training op het menu, terwijl morgen om 13:05H de kwalificaties op het menu staan, gevolgd door de eerste race over 30 minuten om 17:25. Zaterdag om 11:35 wordt de tweede race op gang geschoten. De kwalificaties alsook de beide races zijn dit weekend te volgen via het Youtube-kanaal van het kampioenschap.

--- Uitslag Free Practice 1 TCR International Series Spa 2017 (pdf) ---

Foto's: Niels VaeckSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Martijn Wouters in TCR International Series op donderdag 4 mei 2017 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting 6 Hours of Spa.
  • Shopa

Copyright 2000-2020 Autosport.be - Contacteer ons