van der Horst

6H Spa: Benjamin Paque topt eerste vrije training voor de Porsche Carrera Cup Benelux

Benjamin Paque - Luxury Performance NGT Racing
Benjamin Paque - Luxury Performance NGT Racing
Beide piloten van D'Ieteren Luxury Performance Benjamin Paque en Kobe Pauwels stalen de show in de eerste vrije sessie van de Porsche Carrera Cup Benelux door respectievelijk de beste en de tweede chrono neer te zetten. In de namiddagsessie moest Paque enkel Paul Meijer (Hans Weijs Motorsport) voor zich dulden.
  • Powercars
Kobe Pauwels - Luxury Performance NGT Racing
Kobe Pauwels - Luxury Performance NGT Racing
Een ideale start van het seizoen dus voor het NGT team met in de morgensessie de beste chrono voor Paque in 2:23.565 gevolgd door zijn teamgenoot Pauwels met een tijd van 2:24.137. Robin Knutsson die ook al uitkomt onder de vlag van NGT Racing reed de derde tijd in 2:24.285. Paul Meijer en sacha Norden (JW Raceservice) maakten de top vijf vol, Q1 Trackracing piloten Niels Langeveld en Dirk Schouten volgden.


Paul Meijer - Hans Weijs Motorsport
Paul Meijer - Hans Weijs Motorsport
Met een ronde in 2:22.357 was Paul Meijer de snelste in de tweede sessie, hij ging Paque vooraf die 0.163 seconde moest toegeven. Robin Knutsson klokte opnieuw de derde chrono voor Langeveld en Schouten. Pauwels moest zich ditmaal tevreden stellen met de zesde tijd, maar was wel nog steeds de beste rookie.


Foto's: Niels Vaeck
 Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Porsche Carrera Cup Benelux op donderdag 9 mei 2024 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting 6H Spa.
  • LTF

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons