van der Horst

6H Spa: Bent Viscaal debuteert bij ARC Bratislava

Bent Viscaal en Sophia Flörsch
Bent Viscaal en Sophia Flörsch
Binnen twee weken staat de TotalEnergies 6 Hours of Spa-Francorchamps op het programma, waarbij er 37 wagens aan de start worden verwacht. Sinds de uitgave van de eerste deelnemerslijst is er ondertussen al een update gekomen. Zo zal Bent Viscaal debuteren bij ARC Bratislava en stapt Henrique Chaves in bij TF Sport.
Het wordt ineens drukker voor de Nederlander, nadat hij afgelopen weekend nog debuteerde in European Le Mans Series met Algarve Pro Racing. Daar behaalde hij met Sophia Flörsch nog het podium. Nu zal hij ook zijn debuut in het WEC mogen afwerken in de Oreca van ARC Bratislava, waarbij hij het stuur deelt met Tijmen van der Helm en Miro Konopka.

Ook Chavez was afgelopen weekend in Le Castellet, waar hij uitkwam voor Oman Racing with TF Sport. Voor de 6H Spa zal hij de plaats innemen van Florian Latorre, die nog samen met Ben Keating en Marco Sorensen aan de start verscheen in Sebring. De Portugees is vooral bekend van zijn titel in de GT Open met Teo Martin Motorsport.

Foto: European Le Mans SeriesDit artikel werd gepubliceerd door Thomas Smets in FIA World Endurance Championship op woensdag 20 april 2022 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting 6H Spa.
  • Hamofa Performance

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons