van der Horst

6H Spa: Oliver Söderström domineert de vrije trainingen van de Super Trofeo

Oliver Söderström - Target Racing
Oliver Söderström - Target Racing
Op donderdag werkte de Lamborghini Super Trofeo twee vrije sessies af op het circuit van Spa-Francorchamps. In beide sessies zette Oliver Söderström (Target Racing) de snelste tijd neer. De sessie op de late namiddag diende niet minder dan driemaal onderbroken te worden met de rode vlag vanwege incidenten op de piste. Amaury Bonduel (BDR Competition by Grupo Prom)was onze beste vertegenwoordiger met respectievelijk een vierde en een derde chrono.
Amaury Bonduel - BDR Competition by Grupo Prom
Amaury Bonduel - BDR Competition by Grupo Prom
Oliver Söderström was in de morgen de snelste met een ronde in 2:21.557, hij was daarmee 0.586 seconde sneller dan Guirreri (GG Magic Motorsport). Bonduel klokte dus de vierde tijd in 2:22.340. De wagen van Stadsbader/Michelotto vonden we terug op de negende plaats. Renaud Kuppens/Roee Meyuhas (Boutsen VDS) waren vijfde in de Pro-Am klasse.


Renaud Kuppens/Roee Meyuhas - Boutsen VDS
Renaud Kuppens/Roee Meyuhas - Boutsen VDS
Söderström domineerde ook in de tweede sessie, die verschillende malen geneutraliseerd werd. Toch was hij nog sneller dan in de morgen met een tijd van 2:20.390. Stadsbader/Michelotto en Bonduel volgden op twee en drie. Renaud Kuppens/Roee Meyuhas schoven op naar de tweede plaats in de Pro-Am klasse.


Foto's: Niels Vaeck
 Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Lamborghini Super Trofeo op donderdag 9 mei 2024 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting 6H Spa.
  • Powercars

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons