van der Horst

6H Spa: Positieve corona-test van Gabriel Aubry heeft impact op 2 teams

Jackie Chan DC Racing - Oreca
Jackie Chan DC Racing - Oreca
De Fransman Gabriel Aubry is na een positieve Covid19-test in Spa meteen in quarantaine gegaan, zo meldt het FIA WEC. Aubry betwistte vorig weekend nog de ELMS-wedstrijd in Spa voor Algarve Pro Racing en zou zaterdag aan de start staan van de WEC-manche voor Jackie Chan DC Racing samen met Ho-Pin Tung en Will Stevens. Naast de Fransman zijn ook de leden van beide LMP2-teams met wie hij in contact is geweest in zelfisolatie gegaan.
Het is nu wachten op de resultaten van een tweede test, die gisteren werd afgenomen. Aan de hand daarvan zal beslist worden of Aubry al dan niet aan de wedstrijd zal mogen deelnemen. De teamleden van Algarve Pro Racing en Jackie Chan DC Racing werden vanochtend getest, het is dus ook nog afwachten of beide teams vanaf morgen over een al dan niet volledige personeelsbezetting zullen kunnen beschikken.

Foto: Racing International PhotographySchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Arne Simons in FIA World Endurance Championship op donderdag 13 augustus 2020 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting 6H Spa.
  • Powercars

Copyright 2000-2020 Autosport.be - Contacteer ons