van der Horst

6H Watkins Glen: Kwalificatie afgelast door zware regenval

Action Express Racing Corvette DP
Action Express Racing Corvette DP
Vanwege zware regenval gisterennacht Belgische tijd zijn de verschillende kwalificatiesessies voor de Sahlen's Six Hours of the Glen afgelast. Zoals gewoonlijk in de Amerikaanse autosport starten de deelnemers straks gewoon volgens de tussenstand in het kampioenschap. Dit betekent dat Action Express Racing met João Barbosa en Christian Fittipaldi de pole cadeau krijgen. VisitFlorida.com Racing vertrekt naast hen, eveneens met een Corvette DP die Richard Westbrook deelt met Michael Valiante.
  • Heinz Performance
In PC gaat de pole naar Core Autosport met Jon Bennett en Colin Braun. Na hun jammerlijke terugtrekking uit de 24 uren van Le Mans vertrekken in GTLM Jan Magnussen en Antonio Garcia vanuit pole voor Corvette Racing. In GTD tenslotte zien we straks een Audi als eerste vertrekken met Christopher Haase en Dion von Moltke voor Paul Miller Racing. 

Foto: IMSASchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Jonathan Haesaerts in Tudor United Sportscar Championship op zondag 28 juni 2015 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting 6H Watkins Glen.
  • Dreamdrive

Copyright 2000-2020 Autosport.be - Contacteer ons