van der Horst

75 jaar Porsche op Flanders Collection Cars

Porsche 911 SC RS
Porsche 911 SC RS
Dit jaar staat het thema ‘off-road’ in de kijker op Flanders Collection Cars. Daarom kiest de organisatie voor een knipoog naar het rally verleden van Porsche. 911 Motorsport presenteert niet één maar 2 van de 20 geproduceerde modellen van de Porsche 911 SC RS uit de JFD Collection. Deze unieke racewagens werden door Porsche in de jaren ’80 geproduceerd om te voldoen aan de homologatie van het World Rally Championship.
De 911 SC RS Bastos (1984 overwinning met P. Snijers & 1986 overwinning met P. Gaban) en de 911 SC RS Belga (1984 vicekampioen Belgisch Rally Kampioenschap met R. Droogmans) worden aan het publiek voorgesteld in de eerste hal (hal 3), naast de stand van onze partner BEHVA.

De derde welgekende Rothmans Porsche 911 van Bernard Munster Autosport komt rechtstreeks van de Legend Boucles @ Bastogne waar Tom Boonen enkele weken geleden met deze wagen zijn debut in de rallysport maakte. Deze wagen staat gepresenteerd op de “Collectors Club” bar in hal 5.

Laatste kans: €2 korting op voorverkooptickets

Wie tickets in voorverkoop bestelt, geniet van €2 korting per ticket. Bovendien ontvangt u op vertoon van uw voorverkoopticket aan de inkom ook een Flanders Collection Cars sticker twv €3.
Voorverkooptickets zijn op de website beschikbaar t/m vrijdag 17/02.
 
U kan ook aan de ontvangstbalie van de beurs tickets kopen aan €15 per stuk. Betalen kan zowel cash als elektronisch.

Meer info? Zie www.flanderscollectioncars.be

Persbericht Flanders Collection Cars




Dit artikel werd gepubliceerd door de redactie in Varia op woensdag 15 februari 2023.
  • Skylimit Events

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons