van der Horst

8H Indianapolis: Team WRT vertegenwoordigt Audi Sport

Audi Sport Team WRT - Audi R8 LMS Evo
Audi Sport Team WRT - Audi R8 LMS Evo
Binnen twee weken staat de tweede manche van de Intercontinental GT Challenge op het programma. Na een interessante Totalenergies 24 Hours of Spa, trekt men nu over de Grote Plas richting Indianapolis, waar voor de tweede maal de Indianapolis 8 Hours wordt verreden. Audi Sport wil graag revanche nemen na het net missen van de winst in de Ardennen en zet daarvoor maar liefst vier wagens in. Twee daarvan komen onder de hoede van Team WRT.
Voor Team WRT zullen er vooral bekende namen aan het stuur verschijnen. Charles Weerts en Dries Vanthoor gaan proberen de leiding over te nemen in de klasse en krijgen daarvoor hulp van Christopher Mies. De tweede wagen zal door Nico Müller, Robin Frijns en Mattia Drudi bestuurd worden, waarvan de eerste twee nog als vierde eindigden in de Ardense klassieker. Bij Saintéloc Racing, het tweede team dat Audi Sport vertegenwoordigt, zullen Christopher Haase, Patric Niederhauser en Markus Winkelhock de kleuren van Audi verdedigen. Wie er op de tweede wagen van het Franse team plaats zal nemen, wordt nog bekend gemaakt op een latere datum.

Foto: Georges de CosterDit artikel werd gepubliceerd door Thomas Smets in Intercontinental GT Challenge op vrijdag 1 oktober 2021 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Indianapolis 8 Hours.
  • 24 Hours of Zolder

Copyright 2000-2022 Autosport.be - Contacteer ons