van der Horst

8H Indianapolis: Derde startlijn voor beide Team WRT Audi's

AF Corse - Ferrari 488 GT3
AF Corse - Ferrari 488 GT3
Alessandro Pier Guidi heeft de AF Corsa Ferrari 488 #51 tijdens de Superpole Shootout op de pole gezet voor de 8 Hours of Indianapolis. De Italiaan deelt de Ferrari, die vorig weekend de titel in de GT World Challenge Europe pakte met Côme Ledogar en Nicklas Nielsen. Dries Vanthoor (Team WRT Audi R8 LMS Evo) klokte de vijfde tijd en krijgt op de derde lijn de tweede wagen van het team naast zich.
  • Shopa
De Ferrari op de pole krijgt zondag de Audi Sport Team Saintéloc Audi R8 LMS Evo naast zich, die Patric Niederhauser naar de tweede tijd loodste. Jules Gounon (Craft-Bamboo Racing Mercedes-AMG), vrijdag nog snelste in de tweede vrije sessie, klokte nu de derde tijd gevolgd door Antonio Fuoco in de tweede AF Corse Ferrari. Op de derde rij krijgen we dus de twee Audi Sport Team WRT Audis, Vanthoor was net iets sneller dan Mattia Drudi.

Foto: Intercontinental GT Challenge
 Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Intercontinental GT Challenge op zaterdag 16 oktober 2021 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Indianapolis 8 Hours.
  • Heinz Performance

Copyright 2000-2022 Autosport.be - Contacteer ons