van der Horst

8H of Mettet: AC Motorsport met drie wagens aan de start

AC Motorsport - VW Fun Cup
AC Motorsport - VW Fun Cup
AC Motorsport is een vaste waarde in de European VW Fun Cup en zal uiteraard ook komend seizoen weer van de partij zijn. De troepen van Arnaud Quédé zetten tijdens de openingswedstrijd niet minder dan drie wagens in.
Op de #281 vallen er geen wijzigingen te noteren. Met de ‘patron’ zelf, de Fransman Benoît Arnaudet en Sébastien Morel noemen we een van de teams die zonder twijfel een hoofdrol zal spelen in de Pure-categorie, die voor rijders met enkel de VW Fun Cup als ervaring.

Geert Windels, Arnaud Cantiniaux, Florent Honnay en Jean-Jacques Cornaert starten met de #284 ook in het Pure-klassement. Door hun gebrek aan ervaring hopen zij op hun beurt om zo snel mogelijk progressie te boeken in de loop van een seizoen dat ze normaal volledig betwisten.

Om af te sluiten, en dat is enigszins een verrassing, zal ook de #888 van de partij zijn op het Circuit Jules Tacheny van Mettet met een team dat niet onopgemerkt zal voorbijgaan. Na enkele, eerder overtuigende gastoptredens in de VW Fun Cup, zal Belgisch kampioen indoorkarting Matts Breckpot een team vormen met Geoffrey Mertens, Sofian Tahere en Pascal Van Het Groenewoud, die eveneens afkomstig zijn uit de karting. Een viertal dat zich met andere woorden snel zal laten opmerken!​

Foto: Kronos Events - Letihon



  • Hamofa Performance

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons