van der Horst

9H Kyalami: Team WRT op kop met nog 3 uren te gaan

Team WRT - BMW M4 GT3
Team WRT - BMW M4 GT3
Team WRT lijkt op weg naar de dubbel in de 9 Hours of Kyalami, de tweede manche van de Intercontinental GT Challenge. Na 6 uren wedstrijd had Dries Vanthoor de leiding in handen voor de tweede wagen van het team momenteel bestuurd door Philipp Eng. De GruppeM Racing Mercedes-AMG die van op de pole startte kende versnellingsbakproblemen en werd ver teruggeslagen.
Team WRT heeft voorlopig de bovenhand in de 9 Hours of Kyalami en de wagen van Dries Vanthoor, Charles Weerts en Sheldon van der Linde leidde het grootste gedeelte van de wedstrijd. Met nog drie uren te gaan heeft de wagen met nummer 32 6,8 seconden voorsprong op de tweede wagen van het team die wordt gedeeld door Augusto Farfus, Maxime Martin en Philipp Eng. De twee Tressor Attempto Racing Audi’s R8 LMS GT3 Evo II bezetten respectievelijk de plaatsen drie en vier voor de Mercedessen.

Foto: Team WRT
 Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Intercontinental GT Challenge op zaterdag 25 februari 2023 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Kyalami 9 Hour.
  • Qvick Motors

Copyright 2000-2023 Autosport.be - Contacteer ons