van der Horst

Abu Dhabi : Pole voor George Russell

George Russell - ART GP
George Russell - ART GP
George Russell (ART GP) is het slotweekend van het formule 2 seizoen uitstekend begonnen. Na al de beste tijd te hebben neergezet in de vrije training was de Brit ook de snelste in de kwalificatie met een ronde in 1:49.251. Nyck de Vries (Prema Racing) tikte aan als tweede op drie tienden van de tijd van de toekomstige Williams F1 piloot die met de vier punten van de pole zijn voorsprong op Alex Albon (DAMS) in de puntenstand uitbreid tot 41 eenheden.
  • Circuit Zolder
Nicolas Latifi (DAMS) en Artem Markelov (Russian Time) delen zaterdag de tweede lijn bij de hoofdrace. Verder in de top tien kregen we nog Jack Aitken (ART GP), Louis Delétraz (Charouz Racing), Lando Norris (Carlin), Alexander Albon (DAMS), Tadasuke Makino (Russian Time) en Sérgio Sette Câmara (Carlin). Debutant Daniel Ticktum (Arden) sloot de kwalificatie af met de veertiende tijd.

Foto: FIA Formula 2
 Schrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Formule 2 op vrijdag 23 november 2018 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Grote Prijs van Abu Dhabi.
  • Oeste Kart

Copyright 2000-2020 Autosport.be - Contacteer ons