van der Horst

Acht F1-rijders en Thibaut Courtois voor virtuele GP van Monaco

Valtteri Bottas
Valtteri Bottas
Valtteri Bottas (Mercedes) en Esteban Ocon (Renault) debuteren komende zondag in de virtuele Formule 1-wereld. Ze krijgen het gezelschap van collega-F1-rijders Charles Leclerc (Ferrari), Alexander Albon (Red Bull Racing), George Russell (Williams), Nicholas Latifi (Williams) en Lando Norris (McLaren). Real Madrid-keeper Thibaut Courtois (Alfa Romeo) is onze enige landgenoot aan de start.
  • Hamofa Performance
Na vijf virtuele Grote Prijzen heeft Charles Leclerc in zijn Ferrari een voorsprong van 13 punten opgebouwd op George Russell, de winnaar van de race op de digitale versie van het circuit van Barcelona. Alexander Albon moet al 24 punten inhalen. De drie kemphanen strijden komende zondag om 19 uur tegen elkaar in de online straten van Monaco.

Stoffel Vandoorne (Mercedes), de man die vierde staat in de tussenstand, geeft voor de tweede opeenvolgende wedstrijd forfait. De Belgische driekleur wordt wel verdedigd door Thibaut Courtois, die opnieuw kiest voor de Alfa Romeo C38. Hij krijgt voor het eerst het gezelschap van Pierre-Emerick Aubameyang. De vleugelspits van Arsenal zal te zien zijn als teamgenoot van McLaren-rijder Lando Norris.

Foto: Racing International Photography



Dit artikel werd gepubliceerd door Gregory Deguelde in Formule 1 op donderdag 21 mei 2020.
  • Skylimit Events

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons