van der Horst

Achtste Classic Car Show Brussels van start gegaan

Expo 100 jaar 24 uren van Le Mans
Expo 100 jaar 24 uren van Le Mans
Om tien uur vrijdagmorgen opende de Classic Car Show Brussels de deuren. Al vroeg was er een massa publiek aanwezig wat leidde tot filevorming aan de ingang van Parking C. Maar deze achtste editie loont de moeite om bezocht te worden. Er werd veel aandacht besteed aan de aankleding van de stands en vooral de zaal voorbehouden aan de expo "100 jaar 24 Uren van Le Mans" is een schot in de roos.
  • Hamofa Performance
Porsche Approved op de Classic Car Show Brussels
Porsche Approved op de Classic Car Show Brussels
Er valt dus heel wat te bezien in de drie expohallen die de Classic Car Show Brussels telt. Naast de verkopers en clubs trekt de show ook steeds meer de aandacht van de auto-importeurs. Zo kunnen de toeschouwers met dank aan D’Ieteren Luxury Performance en Porsche Import de meest exclusieve Bentley’s, Lamborghini’s en natuurlijk Porsche’s bewonderen. Ook BEHVA leverde een enorme inspanning met de inrichting van een unieke Village stand waar de bezoekers tevens verschillende presentaties kunnen bijwonen.
 
Emanuele Pirro, Christine Beckers en Jürgen Barth
Emanuele Pirro, Christine Beckers en Jürgen Barth
Zeer de moeite is de expo over de 24 Heures du Mans waar 24 iconische bolides die aan de etmaalrace deelnamen worden gepresenteerd in een uniek decor. We noemen zo maar even, de Jaguar D, de Porsche 917, de Ford GT40, de Toyota GR010 Hybrid  of de Audi R18 TDI Ultra. Bovendien waren vrijdag Emanuele Pirro, Jürgen Barth en Christine Beckers aanwezig voor een handtekeningensessie die veel succes kende.

Classic Car Show Brussels 2023
Classic Car Show Brussels 2023
Er zijn dus talrijke goede redenen om een bezoek te brengen aan de Classic Car Show Brussels die nog deze zaterdag en zondag doorgaat in de expohallen van Brussel. De openingsuren zijn van 10 tot 20 uur op zaterdag en van 10 tot 18 uur op zondag. Tickets zijn verkrijgbaar aan de ingang van de expo aan 20 Euro, maar indien u ze online bestelt kost het u 18,50 Euro.

Foto's: Niels Vaeck
 Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Autosalon op vrijdag 17 november 2023.
  • Dreamdrive

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons