van der Horst

ADAC GT Masters: Nico Verdonck met Frank Kechele op de Lambda Ford GT

Lambda Performance Ford GT 2013
Lambda Performance Ford GT 2013
Nadat Nico Verdonck afgelopen seizoen reeds een paar aardige resultaten wist neer te zetten in het ADAC GT Masters- kampioenschap, rekent Lambda Performance ook dit jaar opnieuw op de jonge Brusselaar. Nico Verdonck zal herenigd worden met een voormalig Vita4One-teamgenoot, de Duitser Frank Kechele.
Nico Verdonck
Nico Verdonck
Nico Verdonck heeft er naast zijn Blancpain Endurance Series programma nog een extra job bijgekregen voor het komende seizoen. Komend weekend start op de omloop van Oschersleben het ADAC GT Masters seizoen met dus de Wemmelnaar Nico Verdonck aan het stuur van de Lambda Ford GT. Lambda doet dit seizoen beroep op Frank Kechele als tweede piloot op de doorontwikkelde Ford GT. Het team hoopt net als verleden jaar mee te doen voor de podiumplaatsen en tevens een eerste zege te scoren. 


Lambda Performance Ford GT 2013
Lambda Performance Ford GT 2013
Frank Kechele komt over van de Callaway Corvette waar hij aan de zijde van Toni Seiler niet verder kwam dan een gedeelde 28ste plaats in de eindklassering. Nico Verdonck werd finaal 12de in de eindklassering na een handvol podium's in zijn debuutseizoen ADAC GT. In het weekend van 11 en 12 mei doet het Duitse GT kampoenschap het Belgische Spa-Francorchamps aan, zo heeft Nico onmiddellijk ook zijn thuisrace beet.

Foto's: Marnik Mouchaers & Lambda Performance



Dit artikel werd gepubliceerd door Olivier Gouters in ADAC GT Masters op woensdag 24 april 2013.
  • Powercars

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons