van der Horst

Nürburgring: Renger van der Zande vervangt Buhk bij HTP

HTP Motorsport Mercedes SLS AMG
HTP Motorsport Mercedes SLS AMG
Even was er sprake dat Renger van der Zande dit weekend aan de start zou staan van de 24 Hours of Zolder, maar de Nederlander kreeg een uitnodiging van HTP Mercedes Motorsport die hij niet kon weigeren. Maximilian Buhk zit nog een steeds een schorsing uit en bij HTP Mercedes was men op zoek naar een vervanger voor de manche van het ADAC GT kampioenschap dit weekend op de Nürburgring en die vond men in van der Zande.
  • Shopa
Maximilian Buhk wacht nog steeds op het oordeel van de Duitse automobielbond in zake zijn weigering om de instructies van de baancommissarissen te volgen tijdens de ADAC GT race op de Slovakia Ring. In de tussentijd is de Duitser geschorst en mag aan geen enkele race deelnemen. Verleden week voor de BSS race op de Slova Ring sprong onze landgenoot Nico Verdonck in, voor de twee races van het ADAC GT kampioenschap van dit weekend doet men dus beroep op Renger van der Zande. Maximilian Götz is zoals anders de tweede rijder op de HTP Motorsport witte Mercedes SLS #26. 

Foto: ADAC Schrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in ADAC GT Masters op woensdag 27 augustus 2014 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Nürburgring.
  • LTF

Copyright 2000-2021 Autosport.be - Contacteer ons