van der Horst

Adria: Norbert Michelisz topt FP2

Norbert Michelisz - BRC Hyundai Elantra N
Norbert Michelisz - BRC Hyundai Elantra N
Norbert Michelisz sloot de tweede vrije oefensessie op de zonovergoten Adria International Raceway af met de snelste tijd. De Hyundai-piloot ging daarbij nipt Santiago Urrutia (Lynk&Co) en onze landgenoot Gilles Magnus ( Audi) vooraf. Frédéric Vervisch tikte als achtste aan.
  • Hamofa Performance
Kort voor het afvlaggen zag het er naar uit dat de Lynk&Co's het laken volledig naar zich toe zouden trekken met Urrutia, Björk en Ehrlacher op plaatsen één,twee en drie. Een hegemonie die in de slotminuut van de sessie alsnog werd doorbroken door Norbert Michelisz. De Hongaar verwees Urrutia voor 55/1000sten naar P2, voor Gilles Magnus en Jean-Karl Vernay die op hun beurt beter deden dan Björk en Ehrlacher.

Gabriele Tarquini (Hyundai) klokte de zevende tijd, drie tienden sneller dan Frédéric Vervisch (P8) die Attila Tassi, de snelste van de Honda-rijders vooraf ging. De sessie verliep zonder neutralisaties,  Gabriele Tarquini tekende voor de enige schuiver, zonder schade weliswaar.

 Adria: Uitslag Free Practice 2

Foto: FIA WTCRDit artikel werd gepubliceerd door Hans van Onsem in FIA World Touring Car Cup op zaterdag 6 november 2021.
  • De Swert Opticiens

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons