van der Horst

Alex Lynn vernieuwt contract bij Jaguar

Alex Lynn
Alex Lynn
Jaguar heeft vandaag bevestigd dat Alex Lynn ook dit seizoen verbonden zal blijven aan het merk als test- en reservepiloot in de formule E. De Brit mocht vorig seizoen invallen nadat Nelson Piquet Jr. besloot om zijn contract te ontbinden en kon uiteindelijk mooie resultaten voorleggen en kreeg een contractverlenging zij het toch met extra voorwaarden.
  • Dreamdrive
In de zeven races die hij vorig seizoen betwistte voor Jaguar, behaalde Lynn 10 punten en hij was dan ook de grootste kanshebber om dit seizoen aan boord te blijven naast Mitch Evans. Helaas maakte hij hetzelfde scenario mee als tijdens zijn periode bij Virgin Racing waar hij alsnog gepasseerd werd. Ditmaal koos Jaguar voor James Calado als zijn nieuwe tweede rijder.

Toch is de Britse constructeur nog altijd overtuigd van het kunnen van Lynn en hij zal dan ook belangrijk blijven voor de testen met de nieuwe wagen van Jaguar, de zogenaamde Gen 2.5. Daarnaast is er ook een clausule opgenomen in zijn contract dat hij bij een aanbieding van een ander team, vrij is om te vertrekken.

Foto: Formula E



Dit artikel werd gepubliceerd door Thomas Smets in Formule E op woensdag 8 januari 2020.
  • Skylimit Events

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons