van der Horst

Alexander Albon blijft aan bij Williams Racing

Alex Albon
Alex Albon
Williams heeft zijn eerste piloot bevestigd voor de komende seizoenen. Alexander Albon heeft een nieuw contract getekend bij het Britse team, dat naar verluidt geldt voor meerdere jaren. De Brit met Thaise roots heeft de laatste jaren zijn stempel gedrukt op het team onder de vleugels van James Vowles. Opmerkelijk genoeg is dat zijn contract pas volgend jaar zou verlopen. Ondanks de teleurstellende start van dit seizoen behoudt het team wel vertrouwen in Albon.
Het lijkt er inderdaad op dat Logan Sargeant worstelt met de wagen en dat de voorkeur binnen het team momenteel naar Alexander Albon gaat, wat duidelijk werd tijdens de race in Australië. Hierdoor is het onzeker of Sargeant zijn plek zal behouden voor volgend seizoen en zelfs mogelijk dit jaar nog. Als Williams besluit om een nieuwe coureur aan te trekken, rest de vraag wie: Andrea Kimi Antonelli of iemand anders?

Foto: Racing International PhotographyDit artikel werd gepubliceerd door Thomas Smets in Formule 1 op woensdag 15 mei 2024.
  • Dreamdrive

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons