van der Horst

All-Inkl.Com Racing nu ook inclusief All-Inkl.de

ALL.INKL.Com Münnich Motorsport
ALL.INKL.Com Münnich Motorsport
Honda Racing maakte reeds op 10 januari bekend dat Esteban Guerrieri, Nestor Girolami, Attila Tassi en Tiago Monteiro andermaal de kleuren van de Japanse constructeur zullen verdedigen tijdens het derde WTCR-seizoen. Alle vier de rijders vonden onderdak onder de Münnich Motosport-luifel en met ALL-INKL.DE kwamen we vandaag ook de naam te weten van het satellietteam dat onder een dezelfde paraplu en in de belendende garage van het alom gekende ALL-INKL.COM Racing aan de slag gaat.
Esteban Guerrieri - Tiago Monteiro - Nestor Girolami
Esteban Guerrieri - Tiago Monteiro - Nestor Girolami
Monteiro en Tassi reden vorig jaar nog voor rekening van KCMG dat toen ook al als satellietteam van ALL-INKL.Com Münnich Motorsport dienst deed. Exit dus het team uit Hong Kong dat pas naar het einde van het seizoen echt kompetitief werd met onder meer Monteiro's spraakmakende overwinning in diens eigenste Vila Real. In welke mate KCMG toen een eigen koers voer komen we nooit te weten, zeker is dat teammanager Dominik Greiner dit seizoen met vier Honda Civic Type R TCR's een gooi doet naar de WTCR-rijderstitel die hem vorig jaar nipt ontglipte.

De precieze rijdersbezetting wordt, wellicht om mediagelinkte redenen, pas later bekendgemaakt maar we mogen ervan uitgaan dat Greiner zijn Argentijns duo niet zal opsplitsen. Wordt dus vervolgd.

Foto's: Hans van Onsem & FIA WTCR
 



Dit artikel werd gepubliceerd door Hans van Onsem in FIA World Touring Car Cup op donderdag 5 maart 2020.
  • STX Motorhomes

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons