van der Horst

American Festival: Christophe Bouchut en DF1 Racing geven forfait

DF1 Racing  - Chevrolet SS
DF1 Racing - Chevrolet SS
DF1 Racing zal niet aan de start verschijnen van de finaleraces van de NASCAR Whelen Euro Series op Circuit Zolder, dat maakte het team bekend. De Oostenrijkse formatie, die zich in het verleden linkte aan Pamela Anderson, werpt de handdoek nadat naar eigen zeggen enkele sponsors hun verplichtingen niet nakwamen en schade ten gevolge van crashes groter was dan gebudgetteerd. Geen Christophe Bouchut dus in Zolder en ook geen Maciej Dreszer, de voormalig BMW M235i Racing Cup Belgium-kampioen had nog een waterkansje had op de Elite 2-titel en gaat in de stand Guillaume Dumarey vooraf.
  • LTF
"Het is met veel spijt dat wegens financiële redenen buiten hun wil om DF1 Racing de finale van de NASCAR Whelen Euro Series 2017 te Circuit Zolder niet zal betwisten. Het team werkt echter al aan de plannen voor 2018", deelt DF1 Racing mee. "Het was een moeilijke beslissing die het team moest nemen woensdag. Wegens enkele zeer dure ongevallen in Elite 1, samen met enkele sponsors die hun rekeningen niet betaalden en enkele contractuele partners die niet op tijd betaalden, moet DF1 Racing de finales in Zolder aan zich voorbij laten gaan."

Foto's: NASCAR Whelen Euro Series / Stephane AzemardSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Martijn Wouters in Nascar Whelen Euro Series op vrijdag 13 oktober 2017 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting American Festival Nascar Finals.
  • Hamofa Performance

Copyright 2000-2021 Autosport.be - Contacteer ons