van der Horst

American Festival Circuit Zolder Nascar: gratis inkomkaarten te winnen!

Start Nascar Elite 1
Start Nascar Elite 1
Dit weekend vindt op Circuit Zolder de finale plaats van de NASCAR Whelen Euro Series, de Europese versie van de beroemde NASCAR series. Net als vorig jaar belooft het een weekend boordevol spanning te worden met twee wedstrijden voor de Elite 1 (pro-rijders) en twee wedstrijden voor Elite 2 (Am-rijders). Naast de NASCAR-bolides die weer voor vuurwerk gaan zorgen is er zondag eveneens de finale wedstrijd van het Belcar Endurance Championship. Ook naast de baan val er weer heel wat te beleven, kortom een evenement dat de echte autosportliefhebber niet mag missen. Daarbij kunnen we u een handje toesteken, want dankzij Michelin kan Autosport.be enkele inkomkaarten weggeven. Wat moet u doen om in aanmerking te komen? Lees vooral verder!
Laat ons voor dinsdag 4 oktober 2016 11:59 via ons contactformulier weten wie er op zondag de rol van Grand Marshal zal opnemen bij de Elite 1-race, samen met het aantal inzendingen dat je denkt dat we zullen ontvangen voor het aflopen van deadline. Vermeld zeker en vast ook je e-mail adres en telefoonnummer!

Over de uitslag van de wedstrijd wordt niet gecorrespondeerd. Tegen de uitslag is geen bezwaar of beroep mogelijk. De prijs is niet inwisselbaar voor geld of andere goederen. Inzendingen ontvangen na 4 oktober 2016 11:59 worden niet in beschouwing genomen. Slechts één deelname per persoon. Dit reglement kan op elk moment aangepast worden. Onvolledige inzendingen worden niet in beschouwing genomen.

Foto: Marnik Mouchaers



Dit artikel werd gepubliceerd door de redactie in Nascar Whelen Euro Series op maandag 3 oktober 2016 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting American Festival.
  • Prospeed Competition

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons