van der Horst

American Festival: Norma boven in vrije training

Deldiche Racing - Norma M20 FC
Deldiche Racing - Norma M20 FC
De deelnemers aan het Belcar Endurance Championship kregen vrijdag al een drie kwartier durende vrije training voorgeschoteld en achtentwintig wagens namen aan deze sessie deel. Het waren de Norma’s die de tabellen aanvoerden na 45 minuten testen en gans de top drie in beslag namen met het exemplaar van Deldiche Racing voor deze van Aqua protect Racing Team en Russel Racing.
Belgium Racing - Porsche 991 GT3 Cup
Belgium Racing - Porsche 991 GT3 Cup
De snelste GT-bolide was de Belgium Racing Porsche 911 GT3 Cup van Derdaele/Saelens, die de vierde chrono algemeen liet optekenen. Daarna volgden de Porsches van PK Carsport en Independent Motorsports. De Belgium Driver Academy vzw Wolf GB08 en de Porsche's van No Speed Limit, Speedlover en PG Motorsport sloten de top tien af.

PG Motorsport - Porsche Cayman GT4
PG Motorsport - Porsche Cayman GT4
Snelste in de klasse 3, oftewel de GT4’s, was de PG Motorsport Porsche Cayman van Longin jr/HuygensBattryn die nipt de MSE BMW M4 voorbleef. De Twee Mercedes AMG van Selleslagh Racing Team bezetten de posities drie en vier. De AR Performance BMW E90 325i voerde de klasse 5 aan en was zelfs iets sneller dan de koploper in de klasse 4 de RJ Racing BMW M3.

Foto's: Niels Vaeck
  Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Belcar Endurance op vrijdag 19 oktober 2018 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting American Festival.
  • STX Motorhomes

Copyright 2000-2023 Autosport.be - Contacteer ons