van der Horst

Angélique Detavernier ook in Spa aan de start

Angélique Detavernier
Angélique Detavernier
Angélique Detavernier stond dit seizoen al aan de start van het GT Sports Club-weekend in Paul Ricard en ze zal daar in Spa een vervolg aan breiden. De coach van Curbstone en manager van Frédéric Vervisch stapt opnieuw in een Ferrari 488 GT3 van AF Corse, de bolide waarmee ze in Zuid-Frankrijk al kennismaakte. De wedstrijden van de GT Sports Club worden, anders dan vorig jaar, het weekend voorafgaand aan de 24 Hours of Spa afgewerkt, op 21 en 22 juli.
  • Skylimit Events
AF Corse - Ferrari 488 GT3
AF Corse - Ferrari 488 GT3
"Bij Ferrari was men onder de indruk van mijn prestaties in Paul Ricard" steekt Detavernier van wal. "Ze hebben dus wel wat gepusht om mij er tijdens mijn thuiswedstrijd op Spa-Francorchamps ook bij te hebben. Vorig jaar werkte ik de GT Sports Club-wedstrijden in Spa nog af met de Audi van Comtoyou Racing, maar door omstandigheden heb ik toen niet veel kunnen rijden. Deze keer zal ik voorbereid zijn, zo ga ik op voorhand een dag testen met Curbstone op Spa. Ook de circuitervaring die ik vorig weekend opdeed tijdens de 25 Hours VW Fun Cup aldaar zal me goed van pas komen. Het doel is eigenlijk vooral om meer ervaring op te doen met een GT3."

Foto's: Angélique Detavernier PressDit artikel werd gepubliceerd door Arne Simons in Blancpain GT Sports Club op donderdag 12 juli 2018 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Spa Speed Week.
  • Qvick Motors

Copyright 2000-2023 Autosport.be - Contacteer ons