van der Horst

Aston Martin-rijders versterken het startveld van de VW Fun Cup in Zandvoort!

Team Allure - VW Fun Cup
Team Allure - VW Fun Cup
Er is blijkbaar heel wat interesse voor de eerstvolgende afspraak van de European VW Fun Cup! De derde race van het seizoen vindt plaats op 14 en 15 juni op het Nederlandse Circuit van Zandvoort en is in het kader van de titelstrijd niet onbelangrijk, vermits er nadien wordt afgesproken voor de onvermijdelijke 25 Uren van Spa-Francorchamps.
  • Powercars
In deze examenperiode profiteren enkele BRCC-rijders van de gelegenheid om het tracé in de Nederlandse duinen te… bestuderen! Herinneren we eraan dat ook het Belgian Racing Car Championship weldra neerstrijkt in de buurt van Haarlem om er op 5 en 6 juli paraat te tekenen voor de derde round van het BK.  De komst van de VW Fun Cup is voor enkele BRCC-klanten een ideale gelegenheid om op voorhand de Hollandse piste beter te leren kennen…
 
Precies daarom vervoegen Pierre Grivegnée en Michaël Schmetz tijdens de komende 210 minutenrace  hun BRCC-maatje Fred Bouvy. De drie rijders van de Aston Martin Vantage #9 – één van de grote smaakmakers in het BRCC Endurance – worden voor de gelegenheid in de Fun Cup #274 van het Team Allure bijgestaan door Lorenzo Donniacuo.

Meteen kennen we één van de grote kanshebbers voor de zege in de derde krachtmeeting van de European VW Fun Cup. Het brengt misschien andere BRCC-rijders op het idee om eveneens hun kans te wagen in deze race met heel veel… Fun!

Kronos Events pressDit artikel werd gepubliceerd door de redactie in VW Fun Cup op woensdag 28 mei 2014 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Zandvoort Masters.
  • Qvick Motors

Copyright 2000-2022 Autosport.be - Contacteer ons