van der Horst

Audi en Envision Virgin Racing stellen concept livery voor (+ Video)

Audi Sport Abt Team Schaeffler
Audi Sport Abt Team Schaeffler
Met de nieuwe Gen2 Evo stellen alle Formule E-teams een concept livery voor van hoe de wagen er vanaf volgend seizoen zou kunnen uitzien. DS Techeetah beet de spits af, terwijl gisteren en vandaag respectievelijk Audi Sport Abt Team Schaeffler en Envision Virgin Racing aan de beurt waren. Het resultaat dat zij brachten stelde ons niet teleur.
Envision Virgin Racing
Envision Virgin Racing
De agressieve look die Audi dit jaar introduceerde in hun wagen, trokken zij ook door naar hun concept livery. De zwarte neus bleef min of meer qua kleur hetzelfde, terwijl de haaienvin eveneens zwart is gemaakt met het logo van Audi. Envision Virgin Racing daarentegen laat ook wel vele kleuren van hun huidige livery terugkomen, al worden ze meer geaccentueerd dan nu. Bij hen is het de lichtgrijze haaienvin en de rode vlakken in hun neus die wel opvallen. Hiermee zijn de eerste drie teams aan bod geweest, nog negen te gaan.
 
TeamDatum
DS Techeetah7 februari
Audi Sport Abt Team Schaeffler8 februari
Envision Virgin Racing9 februari
Nissan e.Dams10 februari
BMW i Andretti Motorsport11 februari
Mahindra Racing17 februari
Panasonic Jaguar Racing18 februari
ROKiT Venturi Racing19 februari
Geox Dragon20 februari
NIO 333 FE Team21 februari
Mercedes-Benz EQ22 februari
Tag Heuer Porsche23 februari
 
Foto's: Audi Sport - Envision Virgin RacingDit artikel werd gepubliceerd door Thomas Smets in Formule E op zondag 9 februari 2020.
  • STX Motorhomes

Copyright 2000-2023 Autosport.be - Contacteer ons