van der Horst

Audi met Vervisch, Vanthoor en Picariello naar Suzuka 10 Hours

Dries Vanthoor en Frédéric Vervisch
Dries Vanthoor en Frédéric Vervisch
Audi Sport maakte zonet de rijdersbezettingen bekend van hun vijf Audi's voor de Suzuka 10 Hours en daarin vinden we liefst drie Belgen. Frédéric Vervisch en Dries Vanthoor zullen samen team vormen op de fabrieksondersteunde WRT Audi samen met Christopher Mies. Het Belgische team zet privé nog een tweede wagen in, voor Stuart Leonard, Jake Dennis en Sheldon van der Linde, terwijl Audi Sport ook Absolute Racing fabriekssteun geeft. In die Audi R8 LMS plaatst het Christopher Haase, Kelvin van der Linde en regerend Intercontinental GT Challenge-kampioen Markus Winkelhock.
  • Prospeed Competition
Frédéric Vervisch
Frédéric Vervisch
Ook Absolute Racing zet privé een tweede wagen in en wel voor Jingzu Sun, Adderly Fong en Congfu Cheng. Alessio Picariello zal van zijn kant de Audi van Team Hitotsuyama bemannen samen met hun vaste Super GT-piloten Richard Lyons en Ryuichiro Tomita. Frédéric Vervisch en Dries Vanthoor delen momenteel de vierde plaats in de IGTC-tussenstand met 25 punten door hun zeges in respectievelijk de 24 Hours of Spa (Vervisch werd vierde algemeen maar eerste in IGTC) en de Bathurst 12 Hours van begin dit seizoen.

De Suzuka 10 Hours vinden plaats tijdens het laatste weekend van augustus (24-26), tevens de datum van de Grote Prijs van België in Spa-Francorchamps.

Foto's: Arne Simons & Racing International PhotographyDit artikel werd gepubliceerd door Arne Simons in Intercontinental GT Challenge op woensdag 8 augustus 2018 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Suzuka 10 Hours.
  • Hamofa Performance

Copyright 2000-2023 Autosport.be - Contacteer ons