van der Horst

Aurélien Comte met DG Sport Compétition naar TCR Europe

Aurélien Comte
Aurélien Comte
Aurélien Comte, vorig seizoen nog actief in het WTCR waar hij een zege behaalde op Circuit Zandvoort, maakt de overstap naar het TCR Europe kampioenschap. Daar zal de Fransman andermaal uitkomen op een Peugeot 308TCR van het Belgische DG Sport Compétition.
Aurélien Comte - DG Sport Compétition
Aurélien Comte - DG Sport Compétition
Ook DG Sport Compétition zet dus een stap terug van het WTCR naar het TCR Europe. Maar gezien het hoge niveau van de Europese competitie ziet men bij het team die overstap niet als een stap terug. Voorlopig houdt men het bij DG Sport Compétition op een Peugeot 308TCR maar de komst van een tweede wagen is mogelijk wanneer er een rijder voor gevonden wordt.

Aurélien Comte - DG Sport Peugeot 308 TCR
Aurélien Comte - DG Sport Peugeot 308 TCR
Aurélien Comte: “Dit programma kwam laat tot stand maar dat zal ons niet verhinderen om het seizoen vol motivatie aan te vatten. Wanneer ik mij engageer in een competitie is het objectief altijd hetzelfde, winnen. Toch moeten wij enige nederigheid tonen want er komen dit jaar in het TCR Europe enkele heel goede rijders aan de start en wij zullen even hard moeten strijden als in het WTCR. Maar alles is er op gericht om te slagen in onze missie.”

Foto's: Hans van Onsem & FIA WTCR
 



Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in TCR Europe op dinsdag 9 april 2019.
  • St. Paul

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons