van der Horst

Auto GP: Silverstone: Karthikeyan op pole.

Auto GP
Auto GP
Eerder deze week meldde Zele Racing dat Narain Karthikeyan niet langer voor hen uitkwam en op hetzelfde ogenblik kwam Super Nova met het nieuws dat zij een derde wagen inschreven voor Silverstone voor een nog te bepalen rijder. Die piloot blijkt dus Karthikeyan te zijn die de nieuwe samenwerking al direct luister bijzette door de pole te pakken voor de eerste wedstrijd.
Karthikeyan reed een rondje in 1:46.286 en bleef daarmee nipt Kevin Giovesi voor die zijn eerste race voor Ghinzani Motorsport betwist. Vittorio Ghirelli was de snelste in het begin van de kwalificatie maar mechanische problemen deden hem zakken naar plaats drie. Ook de vierde op de grid, Tamas Pal Kiss werd geplaagd door defecte uitlaat. Andrea Roda sloot de top vijf af met zijn wagen van Virtuosi UK en bleef daarmee puntenleider Sato voor. De Nederlanders Van Buuren en de Jong delen de vierde startrij.   

Foto: Auto GP



Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Circuit Internationaal op vrijdag 31 mei 2013 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Silverstone.
  • Hamofa Performance

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons