van der Horst

Auto GP: Silverstone: Verschillende rijderwissels en twee wagens meer aan de start

Auto GP
Auto GP
Het Auto GP-seizoen is in Silverstone in het kader van het BES weekend al an zijn vierde manche toe. Tegenover de vorige race op de Hungaroring komen er twee wagens meer aan de start, zo zet Super Nova International een derde wagen in terwijl er bij Ghinzani Motorsport een tweede bolide klaargestoomd werd. Ex-Formule 1-rijder Narain Karthikeyan verdwijnt van het toneel en wordt vervangen door Tamas Pal Kiss.
Narain Karthikeyan komt niet langer uit voor Zele Racing en wordt er vervangen door Tamas Pal Kiss die er team zal vormen met de F2-kampioen Luciano Bacheta. Super Nova International zet voor Silverstone een extra wagen in en zal pas vandaag de naam van de rijder bekend maken die het team zal vervoegen naast Vittorio Ghirelli en Francesco Dracone. Ghinzani Motorsport brengt twee wagens aan de start en Kevin Giovesi wordt er de ploegmaat van Robert Visoiu. Ibiza Racing ziet zich dan weer verplicht om Giuseppe Cipriani, die last heeft van een rugkwetsuur,  te vervangen. Fabrizio Crestani, die verleden jaar nog in het GP2-kampioenschap reed zal de plaats innemen van de Teammanagerpiloot. Giacomi Ricci maakt dan weer zijn come back bij MLR71.

Foto: Auto GP



Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Circuit Internationaal op vrijdag 31 mei 2013 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Silverstone.
  • Powercars

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons