van der Horst

Autosport.be helpt u door de coronacrisis!

Belgische vlag bij Belgian Audi Club Team WRT
Belgische vlag bij Belgian Audi Club Team WRT
Ondanks het gebrek aan competitie laat Autosport.be het hoofd niet hangen. De redactie zoekt met nieuwe redactionele bijdragen en pareltjes uit het verleden naar een manier om u tijdens deze wereldwijde gezondheidscrisis van content te voorzien uit de disciplines die ons zo nauw aan het hart liggen. Die Corona-kronieken werden voor het eerst ook verzameld op een gloednieuwe pagina van onze website!
De trouwe bezoeker van Autosport.be heeft enkele weken geleden kennisgemaakt met de Corona-kronieken, een manier om de tijd te verdrijven in deze moeilijke periode zonder motorgebrul op onze circuits en rallywegen. Die kronieken bestaan enerzijds uit interviews met alle actoren uit de autosport, of het nu gaat om rijders, teams, organisatoren, circuits of zelfs zelfstandigen, die met vijf antwoorden hun visie geven over de coronacrisis.

Daarnaast graaft de redactie in de archieven van onze passie om dagelijks een van de vele hoogtepunten of opmerkelijke gebeurtenissen aan te bieden die onze favoriete sport rijk is. Autosport.be houdt van de Belgian connection en vertelt daarom over rijders, teams of wedstrijden in ons land, maar de kronieken hebben evenzeer aandacht voor de boeiende geschiedenis van de Formule 1, een crash die misschien al uit het geheugen gewist was of zelfs een kampioenschap dat u dankzij deze site (beter) leert kennen. Om de beleving compleet te maken, gaan die verhalen ook telkens gepaard met videobeelden over het onderwerp in kwestie.

Om de Corona-kronieken op een eenvoudige en duidelijke manier te blijven volgen, worden alle onderwerpen en interviews voortaan gebundeld op een nieuwe pagina van onze website, die bereikbaar is via deze link of via de handige knop in de navigatie bovenaan de website. U vindt er trouwens ook al het nieuws over de coronacrisis, en dus ook alle nieuwe kalenders. Zo blijft u niet alleen geboeid, maar ook op de hoogte van het laatste nieuws!

Veel kijk- en leesplezier!Dit artikel werd gepubliceerd door de redactie in Coronavirus COVID-19 op maandag 20 april 2020.
  • Skylimit Events

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons