van der Horst

Autosportinsurance.com Official Insurance Partner van the Porsche GT3 Cup Challenge Benelux én Supercar Challenge

Autosportinsurance.com
Autosportinsurance.com
“De Supercar Challenge is ook in 2013 de grootste organisator van GT-evenementen in de Benelux, en we zijn er trots op dat we daar voor het 4e jaar op rij mee mogen samenwerken. De polissen worden vanaf 2013 bij Lloyds of Londen ondergebracht. Dit nieuwe partnership biedt een solide basis voor onze dienstverlening. Uitstekende polissen en snelle schade uitkeringen zijn daarbij meer dan ooit een voorwaarde geweest”, aldus Hans Dijkhof van Autosportinsurance.com. We willen onze positie het verzekeren van toerwagens verder uitbouwen, en daar past de voortzetting van deze samenwerking uitstekend bij.
  • STX Motorhomes

Porsche GT3 Cup Challenge Benelux

Nieuw is autosportinsurance.com als official insurance partner van de Porsche GT3 Cup Challenge Benelux. “Wij zijn erg blij dat we ook met deze organisatie tot een samenwerking konden komen”. Deze nieuwe raceklasse heeft alles in zich om een “hit” te worden. Spektakel, close racing en fantastische bolides, maken dat wij ons hier graag aan verbinden, zo zegt Dijkhof.
 
Autosportinsurance.com verzekert teams, auto’s en rijders op circuits over de hele wereld. Een combinatie van jarenlange ervaring op het gebied van verzekeren, ondernemen en autoracen komt samen in passie voor autosport.

Autosportinsurance.com press



Dit artikel werd gepubliceerd door de redactie in Circuit Internationaal op donderdag 9 mei 2013.
  • De Swert Opticiens

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons