van der Horst

Autoworld-Brussel: 70 jaar Porsche

Autoworld-Brussel: 70 jaar Porsche
Autoworld-Brussel: 70 jaar Porsche
In Autoworld hebben we alvast een prachtig cadeau onder de kerstboom gelegd: tot 27 januari 2019 loopt de tentoonstelling die de geschiedenis van het legendarische merk uit Stuttgart schetst aan de hand van meer dan 65 Porsches. We kunnen stellen dat als we de auto’s uit de permanente collectie van het museum meetellen, er meer dan 70 Porsches, groot en klein, een maand lang iedereen aan het dromen zullen zetten.
Autoworld-Brussel: 70 jaar Porsche
Autoworld-Brussel: 70 jaar Porsche
Het jubileumjaar van Porsche eindigt dus in Autoworld met een grootst hoogtepunt en daar zijn we zeer trots op! Want het is echt wel een prestatie dat een museum zoveel emblematische wagens voor een beperkte periode bij elkaar kan brengen. Dit is een teken van het vertrouwen dat de merken, de invoerders, de clubs, de andere Europese musea en vooral de particuliere verzamelaars in ons stellen.
Onze dank gaat dan ook uit naar: Porsche Import, Porsche Classic Club en Porsche Museum Stuttgart om maar enkele namen te noemen.
 
Jacky Ickx
Jacky Ickx
Wie naar uitzonderlijke Porsches op zoek gaat, zal merken dat ons land op dat vlak heel wat schatten herbergt. Veel verzamelaars hebben niet getwijfeld om hun ‘juweeltjes’ uit de garage te halen en ze voor de tentoonstelling aan ons toe te vertrouwen. Ook hen willen we bedanken!

Een extra bewijs van het hoge niveau van onze tentoonstelling, als dat nog nodig was, is dat Jacky Ickx en Dr. Wolfgang Porsche ons met hun aanwezigheid op de openingsavond vereerd hebben. 

Aarzel niet langer en kom deze winter wegdromen in Autoworld!

Foto's: Wilfried Geerts
 


 



Dit artikel werd gepubliceerd door de redactie in Varia op vrijdag 14 december 2018.
  • De Swert Opticiens

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons