van der Horst

Autoworld Brussels komt dit najaar met een vervolg op de expo ‘Supercars Story’

Autoworld Brussels: Expo Supercar Story
Autoworld Brussels: Expo Supercar Story
Na het gigantische succes (meer dan 65.000 bezoekers) van de eerste editie van de tentoonstelling ‘Supercar Story’ is het eindelijk tijd voor ‘Part 2’, Supercars Road VS Race Edition. Dit jaar worden namelijk de racevarianten van de supercars toegevoegd aan het geheel.
De zomer 2022 zal de geschiedenis ingaan als één van de droogste ooit voor ons land, ondanks de soms tropische toestanden was het een topzomer voor Autoworld.

De expositie Alfa Romeo Storico en de Saroleo tentoonstelling in combinatie met talrijke leuke (kids)activiteiten werden bijzonder gesmaakt door ons bezoekers… met meer dan 35.000 bezoekers sneuvelde alweer een record!
 
Met veel enthousiasme laten we onze najaarsprogramma op jullie los, volgens het safe the best for last-principe…
Volgens velen misschien wel het meest tot de verbeelding sprekende merk ter wereld, Ferrari, viert haar 75ste verjaardag

Autoworld Brussels: Expo Supercar Story
Autoworld Brussels: Expo Supercar Story
Autoworld brengt van september tot december hulde aan deze legende aan de hand van 20 exclusieve wagens die bepalend waren voor de uitstraling van het merk doorheen haar geschiedenis.
Tip voor dit weekend, op zondag 25 september vindt de ‘Cars & coffee special Ferrari’ plaats, op vertoon van je eigendomsbewijs van je oldtimer of youngtimer biedt Autoworld je een plaats voor de ingang van het museum en een gratis koffie aan!
Ook de Ferrari Club Belgio tekent present!

"Supercar Story" in Autoworld Brussels
"Supercar Story" in Autoworld Brussels
In december is het naar jaarlijkse traditie opnieuw tijd voor de grootse eindejaarstentoonstelling, na het succes van ‘Supercars Story’ eind vorig jaar kon een opvolger niet uitblijven!
"Supercars 2 - Road vs Race Edition" , wat mag je verwachten?  Een line-up met meer dan vijftig uitzonderlijke supercars met deze keer ook pure race- en circuitwagens en waarbij de brug wordt gelegd naar de legendarische homologatiespecials uit het verleden.
 
U merkt het we leggen de lat opnieuw hoog om jullie, ook de komende maanden, te voorzien van een overdosis autoplezier! 
 
Veel plezier bij het lezen van deze newsletter en tot binnenkort!
Tot snel in Autoworld! 

Autoworld Museum Brussels
 Dit artikel werd gepubliceerd door de redactie in Varia op vrijdag 23 september 2022.
  • Shopa

Copyright 2000-2022 Autosport.be - Contacteer ons