van der Horst

Azerbeidzjan: Daniel Ricciardo imponeert in de tweede vrije sessie.

Daniel Ricciardo - Red Bull
Daniel Ricciardo - Red Bull
Daniel Ricciardo (Red Bull) was de snelste in de tweede vrije training voor de GP van Azerbeidzjan, zijn rondetijd in 1:42.795 was bijna anderhalve seconde sneller dan de referentietijd die Bottas in de morgensessie neerzette. Kimi Räikkönen (Ferrari) klokte de tweede tijd op 69 duizendste seconde van de tijd van Ricciardo, Max Verstappen (Red Bull) sloot de top drie af met een chrono van 1:42.911.
Fernando Alonso - McLaren
Fernando Alonso - McLaren
De Mercedes rijders volgden op de plaatsen vier en vijf met Valtteri Bottas voor Lewis Hamilton, zij moeten respectievelijk al 0.775 et 0.808 seconde toegeven op Ricciardo. Fernando Alonso (McLaren) liet een mooie zesde tijd optekenen en dat terwijl Stoffel Vandoorne zich opnieuw tevreden moest stellen met een negentiende tijd. Esteban Ocon onderstreepte opnieuw de goede vorm waarin de Force India verkeren met een zevende chrono. Verder in de top tien vonden we nog de twee Renaults terug met een achtste tijd voor Carlos Sainz en een tiende voor Nico Hülkenberg. Kevin Magnussen plaatste zijn Haas F1 tussen de twee Renaults.

Sebastian Vettel - Ferrari
Sebastian Vettel - Ferrari
Sebastian Vettel bleef steken op een elfde tijd en verschillende malen ging het bijna mis voor de Ferrari rijder bij het remmen. Sergio Perez klokte ditmaal slechts de twaalfde chrono, hij werd gevolgd door Romain Grosjean (Haas F1), Lance Stroll (Williams) en Pierre Gasly (Toro Rosso).

Foto's: Racing International Photography
 



  • Prospeed Competition

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons