van der Horst

Bahrein: Felipe Drugovich zonder problemen

Felipe Drugovich
Felipe Drugovich
Felipe Drugovich (MP Motorsport) heeft zaterdag de Formule 2-hoofdrace gewonnen in Bahrein. De Braziliaan vertrok als tweede maar ging al in de eerste bocht voorbij Callum Ilott (UNI-Virtuosi). De Brit stribbelde nog wat tegen en nam zelfs even de leiding na de pitstop, maar al snel nam Drugovich het commando weer over. Ilott kwam als tweede over de lijn, maar doet een goede zaak in het kampioenschap door de vierde plaats van Mick Schumacher (Prema Racing).
Jehan Daruvala (Carlin) pakte de derde plaats en wist nog net een oprukkende Schumacher achter zich te houden. Nikita Mazepin (Hitech) pakte de vijfde plaats voor Yuki Tsunoda (Carlin). De Japanner finishte zesde na een mooie remonte van op de laatste startplaats. Marcus Armstrong (ART Grand Prix), Robert Shwartzman (Prema), Dan Ticktum (DAMS) en Jack Aitken (Campos) maakten de top 10 vol.
 
Foto: FIA Formula 2Schrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Formule 2 op zaterdag 28 november 2020 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Grote Prijs van Bahrein.
  • LTF

Copyright 2000-2021 Autosport.be - Contacteer ons