van der Horst

Baku World Challenge: Boutsen Ginion bevestigt Stoffel Vandoorne

Frédéric Vervisch en Stoffel Vandoorne
Frédéric Vervisch en Stoffel Vandoorne
Boutsen Ginion heeft de bezetting van haar twee McLarens voor de Baku World Challenge eind november rond. Eerder maakte het Belgische team al bekend dat Alexander Sims, Stef Dusseldorp en Frédéric Vervisch het stuur zullen nemen van de twee McLaren MP4-12C GT3, het vierde en laatste zitje wordt nu dus ingenomen door Stoffel Vandoorne. Twee weken geleden testte de McLaren-junior reeds voor Boutsen Ginion op Circuit Zolder en al snel werd duidelijk dat Vandoorne veel kans zou maken.
Boutsen Ginion Racing - McLaren MP4-12C GT3
Boutsen Ginion Racing - McLaren MP4-12C GT3
De kersverse vicekampioen in de Formule Renault 3.5 zal samen met zijn goede vriend en collega Frédéric Vervisch uitkomen op een van de twee Britse GT’s, waardoor we meteen een volledige Belgische line-up aan de start zien verschijnen. “Het is iets totaal anders dan wat ik gewoon ben, maar ik kijk echt uit naar deze nieuwe ervaring”, verklaarde Vandoorne.Alexander Sims en Stef Dusseldorp nemen de andere wagen voor hun rekening, be. Beide heren zijn geen onbekenden voor elkaar en werkten dit seizoen reeds samen de Blancpain Endurance Series af aan het stuur van de Hexis McLaren.

Foto: Georges De Coster & Martijn WoutersSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Vincent Wouters in FIA GT Series op vrijdag 25 oktober 2013 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Baku World Challenge.
  • Shopa

Copyright 2000-2020 Autosport.be - Contacteer ons