van der Horst

Baku World Challenge: Ook MRS en TDS Racing maken de verplaatsing

24H Spa: De Superpole in beeld gebracht
Met nog een goede maand te gaan tot de Baku World Challenge blijven de aankondigingen tot deelname elkaar in hoog tempo opvolgen. Zo zal het Franse TDS Racing een van zijn BMW’s laten overvliegen naar de hoofdstad van Azerbeidzjan. Anthony Beltoise en Henry Hassid zullen er de BMW Z4 GT3 bemannen voor de Franse equipe die dit seizoen met de Beierse wagen uitkwam in de Blancpain Endurance Series, maar ook de GT Tour in eigen land. Daarnaast zullen ook BMW Team Brasil en Marc VDS Racing BMW al vertegenwoordigen in de seizoensfinale van de FIA GT Series.
Monza: De race in beeld gebracht
Molitor Racing Systems bevestigde van zijn kant dan weer in de straten van Baku aan de start te verschijnen met twee exemplaren van de McLaren MP4-12C GT3. Het team van Karsten Molitor gaf wel uitdrukkelijk aan dat de bemanning van beide wagens nog niet vaststaat en dat men nog actief opzoek is naar rijders met budget.

Foto's: Martijn Wouters
 Schrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Vincent Wouters in FIA GT Series op dinsdag 22 oktober 2013 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Baku World Challenge.
  • Shopa

Copyright 2000-2020 Autosport.be - Contacteer ons