van der Horst

Barcelona: Lars Zaenen vervangt Kenny Herremans in V8 Racing Camaro GT4

V8 Racing - Camaro V8
V8 Racing - Camaro V8
Kenny Herremans zal wegens privéredenen volgend weekend niet aantreden in de manche van de GT4 European Series in Barcelona. Hij zal op de Camaro GT4 van V8 Racing vervangen worden door Lars Zaenen.
  • Prospeed Competition
TCL Motorsport - BMW M4 GT4
TCL Motorsport - BMW M4 GT4
Lars Zaenen eindigde in de meest recente editie van de 24 Hours Zolder nog op het podium in de GTB klasse. Zaenen deelde er het stuur van de TCL Motorsport BMW M4 GT4 met Kenny Terclavers, Gary Terclavers en Jef Machiels. Het jaar voordien was hij te zien in het Belcar Endurance Championship met de BMW M2 CS Racing van datzelfde TCL Motorsport.

Lars: 'Ik sta perplex dat ik deze kans krijg maar durf ook wel denken dat dit uiteindelijk een mooie verdienste is voor mijn hard werken. Verder besef ik heel goed dat het niveau in de GT4-series veel hoger zal liggen waardoor ik geen torenhoge ambities ga uitspreken. Maar toch ga ik proberen de mensen en het team welke mij deze kans geven niet teleur te stellen.'

Foto's: Niels Vaeck & Thomas SmetsDit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in FIA GT4 op zaterdag 23 september 2023.
  • Hamofa Performance

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons