van der Horst

Barcelona: Mercedes palmt top vier vrije training in

AKKA ASP - Mercedes AMG GT3
AKKA ASP - Mercedes AMG GT3
Er stond vanochtend geen maat op Mercedes tijdens de vrije training voor de afsluiter van het Blancpain GT-seizoen in Barcelona. Met name AKKA ASP zette een sterke prestatie neer door de volledige top drie te hypothekeren. Het startnummer 90 van Michael Meadows, Edoardo Mortara en Raffaele Marciello was het snelst voor de #87 (Gounon, Ricci, Beaubelique) en de #88 (Vautier, Serralles, Juncadella).
  • Powercars
Grasser Racing Team - Lamborghini Huracàn GT3
Grasser Racing Team - Lamborghini Huracàn GT3
De kampioenschapsleidende GRT Lamborghini van Andrea Caldarelli, Christian Engelhart en Mirko Bortolotti eindigde als vijfde tussen de beide Mercedessen van HTP Motorsport. Snelste Belg daarachter was Maxime Soulet op de zevende plaats in de Bentley die hij deelt met Andy Soucek en Vincent Abril. De WRT Audi van ondermeer Dries Vanthoor tikte als vijftiende aan, Frédéric Vervisch en co werden in de Grasser Racing Team Lamborghini 30e.

--- Uitslag Vrije Training Blancpain GT Endurance Cup Barcelona 2017 (PDF) ---

Foto's: Arne SimonsDit artikel werd gepubliceerd door Arne Simons in Blancpain GT Endurance op zaterdag 30 september 2017 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Barcelona.
  • Heinz Performance

Copyright 2000-2022 Autosport.be - Contacteer ons