van der Horst

Barcelona: Oregon Team voor de tweede maal

Oregon Team - Lamborghini Huracan Super Trofeo
Oregon Team - Lamborghini Huracan Super Trofeo
Dorian Boccolacci en Kevin Gilardoni (Oregon Team) hebben ook de tweede race voor de Lamborghini Super Trofeo te Barcelona op hun naam geschreven. Net als zaterdag konden zij profiteren van een straf die het duo Dean Stoneman/Patrick Kujala (Bonaldi Motorsport) werd opgelegd. Stoneman leidt nog in het Pro klassement maar ziet Boccolacci naderen tot op één punt.
  • Prospeed Competition
Dean Stoneman en Patrick Kujala liken op weg naar de zege toe de Brit een drive through kreeg voor een inbreuk tijdens de pitstop. Het duo viel zo terug naar de vierde plaats. Zo kregen Dorian Boccolacci en Kevin Gilardoni de overwinning cadeau. Sebsatian Fernandez (VS Racing) behaalde op zijn debuutweekend in de Trofeo de tweede plaats terwijl Patrick Liddy en Jonathan Cecotto (GSM Racing) het laatste trapje op het podium bezetten. Karol Basz en Andrzej Lewandowski (VS Racing) waren de snelste in de Pro-Am klasse, Fidel Leib en Yury Wagner (Leipert Motorsport) wonnen de Am klasse. Hans Fabri was primus in de cup klasse.

Foto: Lamborghini Super Trofeo Europe
 Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Lamborghini Super Trofeo op maandag 12 oktober 2020 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Barcelona.
  • STX Motorhomes

Copyright 2000-2023 Autosport.be - Contacteer ons